Verkkokauppa on Linjurin Kukan uusin palvelu

Nyt voit tilata Linjurin Kukasta kukkia myös verkkokaupasta! Löydät verkkokauppamme  osoitteesta www.linjurinkukka.ekukka.fi Sivulta löydät tarkemmat ohjeet, miten tilaus tehdään.

Linjurin Kukan verkkokaupassa asiakas tekee tilauksen aina suoraan liikkeelle. Linjurin Kukka kuittaa tilauksen vastaanotetuksi ja asiakkaalle tulee siitä tilausvahvistus hänen ilmoittamaansa sähköpostiin. Kauppa toimittaa tilauksen asiakkaalle hänen tilaamallaan tavalla (nouto tai toimitus).

Jos olet valinnut “Nouto” -tilauksen, voit noutaa sen Linjurin Kukan liikkeestä. Jos olet valinnut “Toimitus”, Linjurin Kukan väki toimittaa kukat ilmoittamaasi osoitteeseen sinä päivänä, kuin tilauksessa on pyydetty.

Sunnuntaitoimitukset ja arkipyhätoimitukset eivät yleensä kuulu kukkakauppojen tavallisiin toimitusaikoihin. Tilaukset siirtyvät seuraavalle arkipäivälle.

Kauppias toimittaa tilauksen siihen osoitteeseen, joka on tilauksessa ilmoitettu. Toimitusmaksu sisältää yhden toimituskerran. Jos saaja ei ole paikalla, niin tilaus voidaan jättää oveen, naapuriin tai siitä jätetään noutoilmoitus saajalle.

Kukka on tuoretuote ja kukkasidonta on käsityötä. Täysin samanlaisia kasveja ei ole aina saatavilla vuodenajoista ja sesongeista johtuen. Ammattitaitoinen kukkakauppias käyttää omaa harkintaa ja ammattitaitoa siihen, että saat vastaavan tuotteen, joka sillä hetkellä on mahdollista saada.

Kukat ovat tuoretuotteita, eikä niillä ole kuluttajansuojalain tarkoittamaa palautusoikeutta. Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka valmistetaan tai joita muunnellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jos olet tyytymätön tuotteseen, niin ota yhteys siihen kauppaan, josta olet tehnyt tilauksen. Yhteystiedot löytyvät tilausvahvistuksesta.

Vain 18 vuotta täyttäneillä on oikeus tilata verkkokaupan kautta. Tilauksen toimitusaika määräytyy kukat toimittavan kukkakaupan toimitusaikojen mukaan.
Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan aina tilausta tehdessä. Tilaukset voidaan noutaa tai toimittaa aikaisintaan seuraavana päivänä.’

 

Tuotteeseen ja toimitukseen liittyvissä asioissa ota yhteys siihen kauppaan, josta olet tehnyt tilauksen. Yhteystiedot löytyvät tilausvahvistuksesta, joka tulee sähköpostiisi.

Verkkokaupan häiriötilanteissa ja maksamiseen liittyvissä asioissa ota yhteys osoitteeseen: tuki@ekukka.fi