Hyvä kukkakauppa Kuopion linja-autoasemalla – Linjurin Kukka

Linjuri liikeKukkakauppa Linjurin Kukka löytyy Kuopion linja-autoasemalta. Nyt Linjurin kukka palvelee myös verkkokauppana. Verkkokauppaan pääset ylävalikosta.

”Linjurin Kukasta löydät laajan valikoiman kukkia elämän ilon ja surun hetkiin.”

Moni muistaa vielä Asemankukan, jonka entisissä tiloissa Linjurin Kukka toimii.

”Teemme ripeästi ja ammattitaidolla morsiuskimput, surusidonnat ja  kukka-asetelmat juhliin. Tule tutustumaan sesongin väreihin ja muotoihin, ja ideoimme yhdessä juuri sinun hetkeesi sopivan kukkatervehdyksen.”

Näin kertoo kukkakaupan yrittäjä, floristi-puutarhuri Sirkka Korhonen. Liike on avoinna joka päivä aamukahdeksasta iltakuuteen.

Korhonen on kuopiolaisille tuttu kasvo Kolmisopen Kukkasesta ja Asemankukasta melkein 20 vuoden ajalta. Hän tähtää hyvään palveluun ja valikoimaan.

”Tarkoituksemme on pitää leikkokukissa mahdollisimman laajaa valikoimaa, jotta asetelmiin ja kimppuihin riittää valinnanvaraa. Ulkokukkia ja kynttilöitä myös haudoillakävijöille löytyy edelleen.”

Linjuri liike2

 

Kuopion linja-autoasemalla on ollut kukkakauppa viimeiset 50-60 vuotta. Nyt ovet ehtivät olla kiinni vain kaksi päivää ennen Linjurin Kukan avaamista. Kyseessä on siis todella perinteinen kukkakaupan paikka!

Tietoa verkkokaupasta

Nyt voit tilata Linjurin Kukasta kukkia myös verkkokaupasta! Löydät verkkokauppamme  osoitteesta www.linjurinkukka.ekukka.fi Sivulta löydät tarkemmat ohjeet, miten tilaus tehdään.

Linjurin Kukan verkkokaupassa asiakas tekee tilauksen aina suoraan liikkeelle. Linjurin Kukka kuittaa tilauksen vastaanotetuksi ja asiakkaalle tulee siitä tilausvahvistus hänen ilmoittamaansa sähköpostiin. Kauppa toimittaa tilauksen asiakkaalle hänen tilaamallaan tavalla (nouto tai toimitus).

Jos olet valinnut “Nouto” -tilauksen, voit noutaa sen Linjurin Kukan liikkeestä. Jos olet valinnut “Toimitus”, Linjurin Kukan väki toimittaa kukat ilmoittamaasi osoitteeseen sinä päivänä, kuin tilauksessa on pyydetty.

Lisätietoa löytyy osoitteesta www.linjurinkukka.ekauppa.fi